Ejendomsservice

Få en fast aftale og kvalitetsoplevelse med os

Ejendomsservice

Professionel ejendomsservice

Hos KH Service tilbyder vi professionel og gennemarbejdet ejendomsservice. Vi varetager alle opgaver i og omkring jeres ejendom, så i blot kan læne jer tilbage og nyde et godt resultat.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Trappevask
  • Snerydning
  • Pleje af grønne områder
  • Vinduespudsning
  • Rengøring

Vi har faste arbejdsprocedurer, der sikrer en kontinuerlig kvalitetssikret opgaveløsning.

Ring til os på telefon 4016 8014, og få en snak om de ejendomsservices vi kan tilbyde dig og samtidig få et godt tilbud.

Grundig trappevask

Vores dygtige medarbejdere rengør trappeopgange overalt i Københavnsområdet. Alt trappevask foregår med miljøvenlige rengøringsmidler, der sikrer et kemikaliesikkert og miljøbevidst stykke arbejde. Vi støvsuger og vasker både trapper og gelændere, og kommer ud i alle hjørner og kroge – hver gang.

Din foretrukne havemand – Vi klarer alt i have service

Vi løser en lang række af forskellige opgaver indenfor pleje af grønne områder. Vi tilbyder blandt andet at klippe hækken, slå græsset, feje gården, brænde ukrudtet og så videre. Intet slår duften af nyslået græs om sommeren eller synet af en nyklippet hæk, når man ankommer til jeres boligforening eller virksomhed.

Snerydning og saltning i vinterperioden

Hos KH Service rykker vi ud før solen står op og klarer snerydning og saltning. Vi ved, hvor vigtigt det er at jeres udendørsarealer holdes ryddet for sne i vinterhalvåret, så beboere, medarbejdere og andre, ikke glider og kommer til skade. Vi udfører både snerydning som en fast del af vores ejendomsservice eller som en speciel service i vinterhalvåret.

Kontakt os i dag og få en skræddersyet løsning

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde jeres boligforening, ejendom eller virksomhed, så kontakt os allerede i dag. Vi tager en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov, og skræddersyr en løsning, der passer til lige netop jer og jeres ejendom.

Vi lægger også gerne vejen forbi og giver et godt tilbud. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 4016 8014 eller e-mail på kontakt@khs-ren.dk. Du er også velkommen til at udfylde en kontaktformular,, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

Skriv til kontakt@khs-ren.dk eller ring på 4016 8014. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.