KH Service
Hovedgaden 440
2640 Hedehusene

+45 4016 8014
kontakt@khservice.nu

Vi tilbyder

Rengøring til virksomheder

Erhvervsrengøring

Vi er specialister i erhvervsrengøring

KH service er en rengøringsvirksomhed der specialiserer sig i erhvervsrengøring. Det er vigtigt for os, at der er en kvalitetssikring i alt arbejde, derfor har vi egenkontrolskemaer og jævnlig dialog imellem vores driftsledere og partnere.

Vi bruger svanemærkede rengøringsmidler i vores rengøring, og vil gerne inden udgangen til 2019 blive en svanemærket virksomhed. At være en svanemærket virksomhed stiller miljøbevidste krav til brug af kemikalier, affaldssortering og arbejdsprocesser.

Kompetencer
De primære fokusområder

Kvalitetsrengøring

I KH Service tror vi på konceptet ”Best Practice”, hvilket betyder at vi altid vil bruge de bedste redskaber og bedste valg af rengøringsmidler i henhold til vores miljøpolitik. Vi skræddersyer hver rengøringsopgave til vores partneres behov. Der vil blive lavet en ”Rengøringsmodel” ved hver ny opgave, som også vil bruges som egenkontrol af vores rengøringsassistenter.

Som et videre skridt fra egenkontrollen, vil driftslederen med jævne mellemrum følge op på rengøringsmodellen med vores partnere, for at sikre at alle parter er tilfreds med arbejdets kvalitet.

Trappevask

Vi rengør trappeopgange over alt i Storkøbenhavn, Københavns vestegn, Roskilde og omegn. Alt trappevask foregår med svanemærkede rengøringsmidler, der sikrer en kemikaliesikker rengøring og miljøbevidst udførsel.

Kontorrengøring

Det er rigtig vigtigt for produktiviteten i en virksomhed, at der er et godt indeklima.

Vi er i KH Service meget opmærksomme, på hvilke rengøringsmidler der bliver brugt i kontorrengøringen, og vi bruger primært svanemærkede produkter, da vi har en interesse i at beskytte både mennesker og miljø fra skadelige kemikalier.

Vi tilbyder god erfaring i henhold til kontorrengøring, og vores driftsledere vil altid være til rådighed, hvis der skulle ønskes ændringer af opgaver eller andet.

Industri rengøring

KH Service sørger for at indtrykket er i orden. Arbejdsopgaverne kan være mange, som f.eks. oprydningsopgaver, bortskaffelse af affald, skurvognsrengøring / klargøring, slutrengøring efter bebyggelse.

KH Service tilbyder industrirengøring på byggepladser, lagre og produktionsbygninger. Arbejde ved denne service afregnes normalt på timebasis, men vi kan lave fastpris, hvis fastpris ønskes. KH Service laver et overslag på den samlede pris og arbejdsopgaver, inden arbejdet igangsættes, så alle parter er komfortable med priser og arbejdsopgaver.

Kontakt os ved at skrive ønsker til opgaveløsning, eller ring på 40168014, så finder vi en løsning sammen!

Vinduespudsning

Vi tilbyder vinduespudsning for erhvervskunder i Storkøbenhavn, Københavns vestegn, Roskilde og omegn.

Af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed, vil vi til udvendige vinduer der ikke kan vendes, som er i en højde over 2 meter, benytte en teleskopstang. Medmindre der til opgaven er aftalt stillads, eller andre sikkerhedsforanstaltninger som faldsikring.

Køkkenrengøring

Noget af det vigtigste for virksomheder der arbejder med fødevarer, er en ordentlig rengøring, med forsvarlige rengøringsmidler.

Vi skræddersyer hver rengøringsopgave til vores partneres behov. Der vil blive lavet en ”Rengøringsmodel” ved hver ny opgave, som også vil bruges som egenkontrol af vores rengøringsassistenter.

Som et videre skridt fra egenkontrollen, vil driftslederen med jævne mellemrum følge op på rengøringsmodellen med vores partnere, for at sikre at alle parter er tilfreds med arbejdets kvalitet.

Indhent et godt tilbud

Få et godt uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på din opgave.

Vælg service *