Erhvervsrengøring

Vi tilbyder rengøring til virksomheder, boligforeninger og institutioner

Erhvervsrengøring

Vi er specialister i erhvervsrengøring

KH service er en rengøringsvirksomhed, der specialiserer sig i erhvervsrengøring.

Det er vigtigt for os, at der er en kvalitetssikring i al rengøring. Derfor har vi egenkontrolskemaer og jævnlig dialog imellem vores driftsledere og partnere.

Vi bruger bæredygtige og miljørigtige rengøringsmidler i vores rengøring, og vil gerne inden udgangen til 2020 blive en svanemærket virksomhed. At være en svanemærket virksomhed stiller miljøbevidste krav til brug af kemikalier, affaldssortering og arbejdsprocesser.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores erfaringer og løsninger med erhvervsrengøring, må du meget gerne kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 4016 8014 eller skriv en mail på kontakt@khs-ren.dk. Du er også velkommen til at udfylde en kontaktformular, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vores primære fokusområder til erhverv

Kvalitetsrengøring

I KH Service tror vi på konceptet ”Best Practice”, hvilket betyder at vi altid vil bruge de bedste redskaber og bedste valg af rengøringsmidler i henhold til vores miljøpolitik. Vi skræddersyer hver rengøringsopgave til vores partneres behov. Der vil blive lavet en ”Rengøringsmodel” ved hver ny opgave, som også vil bruges som egenkontrol af vores rengøringsassistenter.

Som et videre skridt fra egenkontrollen, vil driftslederen med jævne mellemrum følge op på rengøringsmodellen med vores partnere, for at sikre at alle parter er tilfreds med arbejdets kvalitet.

Trappevask

Vi rengør trappeopgange over alt i Storkøbenhavn, Københavns vestegn, Roskilde og omegn. Alt trappevask foregår med miljørigitge rengøringsmidler, der sikrer en kemikaliesikker rengøring og miljøbevidst udførsel. Trappevask er også en del af vores ejendomsservice.

Kontorrengøring

Det er rigtig vigtigt for produktiviteten i en virksomhed, at der er et godt indeklima.

Vi er i KH Service meget opmærksomme, på hvilke rengøringsmidler der bliver brugt i kontorrengøringen, og vi bruger primært svanemærkede produkter, da vi har en interesse i at beskytte både mennesker og miljø fra skadelige kemikalier.

Vi tilbyder god erfaring i henhold til kontorrengøring, og vores driftsledere vil altid være til rådighed, hvis der skulle ønskes ændringer af opgaver eller andet. Læs mere her.

Industrirengøring

KH Service sørger for at indtrykket er i orden. Arbejdsopgaverne kan være mange, som f.eks. oprydningsopgaver, bortskaffelse af affald, skurvognsrengøring / klargøring, slutrengøring efter bebyggelse.

KH Service tilbyder industrirengøring på byggepladser, lagre og produktionsbygninger. Arbejde ved denne service afregnes normalt på timebasis, men vi kan lave fastpris, hvis fastpris ønskes. KH Service laver et overslag på den samlede pris og arbejdsopgaver, inden arbejdet igangsættes, så alle parter er komfortable med priser og arbejdsopgaver.

Vinduespudsning

Vi tilbyder vinduespudsning for erhvervskunder i Storkøbenhavn, Københavns vestegn, Roskilde og omegn. Vinduespudsning er også en del af vores ejendomsservice, hvis der er behov for det.

Af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed, vil vi til udvendige vinduer der ikke kan vendes, som er i en højde over 2 meter, benytte en teleskopstang. Medmindre der til opgaven er aftalt stillads, eller andre sikkerhedsforanstaltninger som faldsikring.

Køkkenrengøring

Noget af det vigtigste for virksomheder der arbejder med fødevarer, er en ordentlig rengøring med forsvarlige rengøringsmidler.

Når det kommer til køkkenrengøring, skræddersyer vi hver rengøringsopgave til vores partneres behov. Der vil blive lavet en ”Rengøringsmodel”, der passer præcist til køkkenet, og som også vil bruges som egenkontrol af vores rengøringsassistenter.

Skriv til os

Skriv til kontakt@khs-ren.dk eller ring på 4016 8014. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.