Kontorrengøring

Lokal virksomhed med stor ekspertise og bred faglighed inden for rengøring

Kontorrengøring

Kontorrengøring med fokus på kvalitet og miljøet

Med mange års erfaring inden for kontorrengøring, er vi hos KH Service eksperter. Hos os går høj kvalitet og service hånd i hånd. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater opnås ved at lytte til kundens behov og forventninger. På den måde sikrer vi, at du får den optimale rengøring, som dækker alle dine ønsker.

Vores mål er at være blandt branchens førende virksomheder, når det kommer til miljøsikring og kvalitet. Derfor anvender vi miljøvenlige rengøringsmidler, som skåner både mennesker og miljø. Ved at vælge KH Service til at stå for din kontorrengøring, får du det et skinnende rent kontor. Samtidigt minimerer du miljøbelastningen gennem din rengøring.

Diskret kontorrengøring og service udover det sædvanlige

Kontorrengøring er en diskretionssag, og det vægter vi højt. Hos KH Service er det nøglepolitik, at vores assistenter værdsætter diskretion. Du kan derfor trygt overlade kontoret til os. Derudover er vi fleksible, og sørger for at være til minimal gene for dig og dine kollegaer.

Yderligere værner vi om grundig rengøring og service udover det sædvanlige. Hos os er det bedste kun godt nok. Dette er din sikkerhed i, at kontorrengøringen bliver udført til perfektion. Vi er mødestabile, pligtopfyldende og effektive. KH Service er rengøring, som du kan regne med. Derfor får du det optimale ud af din kontorrengøring ved at vælge os.

Kontakt KH Service og få et uforpligtende tilbud

Ved at sikre et godt indeklima på kontoret øges produktiviteten i virksomheden. Vi møder altid op med et smil på læben, og er løsningsorienterede. Med vores team og erfaring inden for branchen, er ingen opgave for stor eller vanskelig for os. Din kontorrengøring er i gode hænder hos os.

Udover kvalitets- og miljørigtig kontorrengøring, tilbyder vi en attraktiv privat rengøringsaftale til dine ansatte. Motivér dine medarbejdere yderligere med muligheden for kvalitetsrengøring i privaten.

Start dialogen omkring din kontorrengøring allerede i dag. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan træffes på telefon 4016 8014 eller e-mail kontakt@khs-ren.dk. Du er også velkommen til at udfylde en kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

Skriv til kontakt@khs-ren.dk eller ring på 4016 8014. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.