Privatrengøring

Vi tilbyder kvalitetsbevidst rengøring til private

Privatrengøring

Rengøring har stor betydning for et godt indeklima

Grundig rengøring har stor betydning for et godt indeklima

Dog kan det ofte være både hårdt og tidskrævende at holde hjemmet rent. Hvis du gerne vil investere din tid andre steder, så hjælper vores driftsleder gerne med at udvikle en rengøringsmodel, der er skræddersyet til dit hjem.

Rengøringsmodellen bliver brugt af vores rengøringsassistenter som en egenkontrol, det er med til at sikre, at alle ønskede rengøringsopgaver bliver opfyldt hver gang, og er et godt redskab i vores kvalitetssikring. Driftslederen er til rådighed hver dag på telefon eller mail, så du vil altid kunne få svar eller komme med forespørgsler til din rengøringsmodel.

Det er en politik hos KH Service, at vores assistenter værdsætter diskretion, når de er ude hos kunder.

Servicefradrag er muligt på vores privatrengøring

Ring til os eller se mere om servicefradrag på www.skat.dk Ring til os i dag på 4016 8014, og få lavet en aftale.

  • Serviceydelser giver fradrag på op til 6.200 kr. pr. person i 2020
  • Fradragets værdi er ca. 26 %. Så hvis dit håndværkerfradrag er 3.000 kr., sparer du ca. 780 kr. i skat.

Rengøringspakke

En standard rengøringspakke inkluderer:

  • Fjernelse af spindelvæv og aftørring af paneler
  • Aftørring af alle udvendige flader
  • Køkken rengøres: alle udvendige flader, skabslåger, spisebord og spisebordsstole
  • Badeværelse og toilet rengøres, samt toiletspand tømmes
  • Afkalkning af alle vaske, armaturer og bruseniche
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Vinduespudsning (tilvalg)

Af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed, vil vi til udvendige vinduer der ikke kan vendes, som er i en højde over 2 meter, benytte en teleskopstang. Medmindre der til opgaven er aftalt stillads, eller andre sikkerhedsforanstaltninger som faldsikring.

Få tid til dem og det, du holder af

Bestil privatrengøring og frigiv din tid til de ting og personer, der virkelig betyder noget for dig. Det kan være, at du vil bruge søndagen på børnene og familien med en tur i skoven, i stedet for at bruge tiden på at afkalke badeværelsesfliser og støvsuge i alle de hjørner, der er svære at komme til. Kontakt os nu på telefon 4016 8014 eller skriv en mail på kontakt@khs-ren.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed, vil vi til udvendige vinduer der ikke kan vendes, som er i en højde over 2 meter, benytte en teleskopstang. Medmindre der til opgaven er aftalt stillads, eller andre sikkerhedsforanstaltninger som faldsikring.

Skriv til os

Skriv til kontakt@khs-ren.dk eller ring på 4016 8014. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.