KH Service
Hovedgaden 440
2640 Hedehusene

+45 4016 8014
kontakt@khservice.nu

De bedste resultater opnås med tæt kundekontakt

I KH service – rengøring og renovation, tror vi at de bedste resultater opnås, med tæt kundekontakt.

Medarbejderne
Medarbejderne som repræsentanter
Vi ser alle medarbejdere som repræsentanter i virksomheden, så både vores rengøringsassistenter og driftsledere vil have kontakt med kunden, så vi når det ønskede resultat hver gang.
Vores rengøringsassistenter er nøje instrueret i hver rengøringssag, og har den daglige kontakt med vores kunder, for at sikre at alt lever op til kundens forventning.
Driftslederen vil have løbende kontakt med kunden, for at sikre at alle kundens ønsker lever op til den rengøringsmodel, der er blevet udviklet.
Miljøpolitik
En af branchens førende virksomheder, inden for kvalitet og miljøsikring

Det er KH Services mål at være en af branchens førende virksomheder, inden for kvalitet og miljøsikring.

Vi bruger svanemærkede rengøringsmilder i vores rengøring, og vil gerne inden årets udgang blive en svanemærket virksomhed. At være en svanemærket virksomhed stiller krav til brug af kemikalier, affaldssortering og arbejdsprocesser.

Vi er stolte af vores miljøpolitik, og er i øjeblikket i dialog med Miljømærkning Danmark, med henblik på at blive miljøcertificeret.

Velfærd
Vi hjælper andre mennesker herhjemme og i udlandet

Vi tror på at dem der kan, skal være med til at bære et større socialt ansvar. Derfor er det vores målsætning at bruge en del af overskuddet i virksomheden, til at hjælpe andre mennesker både hjemme og i udlandet.

Ved at have KH Service som jeres rengøringspartner, vil du have andel i forskellige velgørenhedsprojekter. Vi har stadig at finde ud af hvilke projekter vi støtter i løbet af 2018

Indhent et godt tilbud

Få et godt uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på din opgave.

Vælg service *